Om oss

Börja din ansökan här

Kr
Min 5000 kr.
Max 600000 kr.
år
Min 1 år.
Max 20 år.
Kostnad ca. kr / mån

Vill du samla/lösa lån?

Kr
Min 0 Kr.
Max 600000 Kr.

Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Uppdaterat 2022-05-25.

Abacus Finans är en låneförmedlare, som ägs av danska SmartResponse A/S. Att vara en låneförmedlare betyder att Abacus Finans inte direkt erbjuder lån – i stället förmedlar vi kontakten mellan långivare och låntagare.

Hur fungerar Abacus Finans?

Vi har direkt samarbete med Enklare, som förmedlar kontakt till upp till 36 partners. Därför kan du genom oss få upp till 36 låneerbjudanden. Med denna process blir det lättare för dig att välja det rätta lånet i förhållande till ditt ekonomiska behov.

Därför skall du välja Abacus Finans

Det är flera fördelar med att välja vår tjänst. Vi erbjuder lån till en konkurrenskraftig ränta. Hos oss kan du också ansöka om att samla lån, du kan potentiellt få en lägre ränta på dina nuvarande lån och därmed bättre villkor.

Kundtjänst

Behöver du hjälp med din ansökan, eller har du kanske frågor? Du kan alltid kontakta oss på info@abacusfinans.se. Vi hjälper dig gärna.

Därför skall du välja AbacusFinans

Säker och snabb ansökan. Vi behandlar dina uppgifter säkert och återkommer med det bästa erbjudandet av våra 36 samarbetspartners så fort som vi har fått det.
Lång erfarenhet. Vi har förmedlat lån i många år och har hjälpt många svenskar, vilket förhoppningsvis innebär att vi kan hjälpa dig att hitta en bra lösning.
Ansök från din mobiltelefon. Vi har gjort det lika lätt att ansöka från mobilen som på din dator.