Behöver du ett lån?

Jämför upp till 39 långivare

Börja din ansökan här

Kr
Min 5000 kr.
Max 600000 kr.
år
Min 1 år.
Max 20 år.
Kostnad ca. kr / mån

Vill du samla/lösa lån?

Kr
Min 0 Kr.
Max 600000 Kr.

Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Uppdaterat 2022-05-25.

Därför skall du välja AbacusFinans

Vi är stolta över att kunna betjäna dig
  • Säker och snabb ansökan. Vi behandlar dina uppgifter säkert och återkommer med det bästa erbjudandet av våra 36 samarbetspartners så fort som vi har fått det.
  • Lång erfarenhet. Vi har förmedlat lån i många år och har hjälpt många svenskar, vilket förhoppningsvis innebär att vi kan hjälpa dig att hitta en bra lösning.
  • Ansök från din mobiltelefon. Vi har gjort det lika lätt att ansöka från mobilen som på din dator.

Överväg om du verkligen behöver lån

Innan du tar ett lån skall du vara bombsäker på att du behöver det. Vissa saker måste man finansiera på ett eller annat sätt, men andra saker kan man gott klara sig utan. Innan du tar lånet är det viktigt att se till att din personliga ekonomi räcker till att betala lånet tillbaka. Om du inte har råd bör du vänta med att ta lånet. Arbeta i stället på att få sparat ihop lite pengar på kontot.

Gör en budget och hitta en passlig återbetalningssumma

Att göra en budget är alltid en bra idé för att få en bättre överblick över ekonomin. När du skall låna pengar bör du också göra en budget. Genom att beräkna dina fasta kostnader från din inkomst får du ett belopp, som bl.a. skall användas till att betala tillbaka lånet. Genom att göra en budget får du klart för dig hur mycket du kan låna. Kom ihåg att vara realistisk när du undersöker dina lånemöjligheter. Om din inkomst minus kostnader endast lämnar 750 kr, så kan du inte ta ett lån med ett återbetalningsbelopp på 1500 kr/månad.

Hitta ett lån som passar dig

Låna upp till 600 000 kr.